Wat is de beste haartransplantatie methode?

Post date:

Author:

Category:

Overweeg jij om een haartransplantatie behandeling te ondergaan? Voordat je de knoop definitief voor jezelf door kunt hakken, moet je een goede vergelijking maken. Let daarbij onder meer op de volgende facetten:

 • De kliniek: bij welke kliniek wil je de haartransplantatie behandeling ondergaan?
 • Soort methode: voor welke haartransplantatie methode wil je gaan?
 • Soort behandeling: wil je alleen jouw inhammen bij laten werken? Of wil je jouw volledige kapsel van de haarimplantaten laten voorzien?

Zoals je kunt zien, moet je op meerdere facetten letten. De soort methode is hierbij absoluut één van de belangrijkste facetten. Wat op dit moment de beste haartransplantatie methode is? Dat is met afstand de FUE haartransplantatie methode.

Wat is de FUE haartransplantatie methode?

In de afgelopen jaren zijn er meerdere nieuwe technieken op de markt gebracht. De techniek die vooralsnog het populairste is, is de FUE techniek. Bij deze techniek wordt namelijk op een unieke manier de transplantaten aangebracht:

 • Stap 1: allereerst wordt er donormateriaal uit jouw hoofdhuid gehaald. Dit doet de specialist met een holle naald bij jouw achterhoofd, terwijl je van een plaatselijke verdoving geniet. De specialist haalt hierbij zogeheten grafts uit jouw hoofdhuid. Dit zijn haarzakjes en wortels van 1 tot 4 haren.
 • Stap 2: deze grafts worden vervolgens op de juiste plek in jouw hoofdhuid geplaatst. Ook dit gebeurt met een naald en onder plaatselijke verdoving. Om dit mogelijk te maken, moet de specialist allerlei kleine gaatjes in jouw hoofdhuid maken. In deze haartjes gaan de geplaatste haartjes vervolgens groeien.
 • Stap 3: de geplaatste haartjes vallen vervolgens uit. Dat is precies de bedoeling, aangezien nieuwe haren nu de kans krijgen om te groeien. Dát is dan ook precies wat er gaat gebeuren na een behandeling conform de FUE haartransplantatie methode.

Wat zijn de voordelen van de FUE haartransplantatie methode?

De voordelen van de FUE haartransplantatie methode staan als een paal boven water:

 • De behandeling duurt relatief kort
 • Het resultaat is perfect, op zowel de korte- als op de lange termijn
 • De herstelperiode duurt relatief kort
 • De kosten voor een FUE haartransplantatie vallen reuze mee
 • Je kunt een FUE haartransplantatie bij meerdere klinieken uit laten voeren, ook bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar de beste haartransplantatie Nederland? Kies dan altijd voor de FUE haartransplantatie methode. Het is nu aan jou om de beste kliniek bij jou in de buurt te vinden. Let hierbij op de tarieven, maar ook zeker op de beoordelingen van andere cliënten.

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Als alles al staat

0
De decoratie in je huis is belangrijk omdat het de sfeer en het gevoel van je huis bepaalt. Alle grote meubelen kunnen er al...

Een auto delen in plaats van in bezit hebben? Dit zijn de voordelen!

0
Auto-Delen is een innovatieve manier van autorijden die zich richt op het delen van auto's met anderen, met het doel om zo milieuvriendelijker, betaalbaar...

Waar zit veel vitamine C in?

0
Beweging is een belangrijk onderdeel van gezondheid. Het helpt je lichaam sterk en soepel te blijven, vermindert stress en geeft je energie. Probeer elke...

Gerelateerde berichten