Verhuizen? Dit heb je nodig + ideeën voor je interieur.

Post date:

Author:

Category:

Het studeer-seizoen is weer begonnen en voor veel nieuwe studenten betekent dat maar één ding: op kamers gaan! Zo ook voor mijn nichtje. Ze gaat in Utrecht studeren en heeft daar ook een mooie kamer gevonden! Ik houd erg van inrichten, dus ze had mijn hulp gevraagd bij het inrichten van haar studentenkamer. Naast dat je heel praktisch moet denken om veel spullen in een kleine ruimte te krijgen, wil je wel ook een sfeervol plekje creëren! Om haar kamer echt eigens te maken gingen we even brainstormen over haar hobby’s en lievelingsdingen. Mijn zus en haar man houden ontzettend van reizen, en vanaf kleins af aan is mijn nichtje overal mee heen geweest. Haar favoriete werelddelen zijn het Midden-Oosten en Centraal-Azië. Vorig jaar in haar tussenjaar is ze zelf daar terug geweest om nog eens rond te reizen daar. Een van de dingen wat ze het mooist vindt aan de landen is de stijl van de restaurants en hotels. De gezellige lichtjes en lampen en mooie gekleurde kussens en dekens vindt ze helemaal fantastisch! Deze inricht-klus werd voor mij dus heel makkelijk: ik moest me op een oosterse inrichting focussen!

Welke items geven je interieur een subtiel sfeertje?

Om een studentenkamer om te toveren tot een oosters paradijs zijn een paar dingen belangrijk. Ten eerste valt in een kleine kamer een groot object zoals een bed of bank het meest op. Leg er mooie arabische dekens en kussens op om de juiste sfeer te creëren! Daarnaast kun je het aanvullen met een lamp, wat kaarsen en een mooie theeset om je kamer net wat meer oosters te maken, zonder dat het teveel wordt op een kleine kamer!

Verbouwen

Wanneer er mensen uit huis gaan of je gaat zelf een nieuw huis is dan kan je gaan verbouwen. Dit is leuk om te doen maar brengt ook wat werk met zich mee. Zowel het klussen zelf als het voorbereiden van het klussen. Je kan bijvoorbeeld een restafvalcontainer huren. Hierdoor zorg je ervoor dat je afval hebt dat in de weg ligt en je gemakkelijk alles kan opruimen. Je kan dit ook doen als je een eigen bedrijf hebt en hierdoor een container wil inhuren. Hierdoor zorg je voor een schone omgeving en kan je de container vervolgens ook gebruiken als standaard container. 

Naast een container is het ook handig om het juiste gereedschap in huis te hebben zodat je snel en veilig aan de slag kan. 

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Cellenbeton online inkopen

0
Omdat ik in de bouw werk, werk ik regelmatig met cellenbeton. Vroeger moest ik dat bestellen bij mijn leverancier en kocht ik groot in....

De Bitcoin koers

0
Er zijn steeds meer investeerders die starten met beleggen in vreemde valuta. Dit omdat de rente die je vandaag de dag over je spaargeld...

Zorgeloos aan het werk in de bouw

0
We mogen weer aan het werk! De bouwvak zit er weer op, wat betekent dat we de komende tijd weer aan het werk kunnen...

Related Posts

Cellenbeton online inkopen

Omdat ik in de bouw werk, werk ik regelmatig met cellenbeton. Vroeger moest ik dat bestellen bij mijn leverancier en kocht ik groot in....

De Bitcoin koers

Er zijn steeds meer investeerders die starten met beleggen in vreemde valuta. Dit omdat de rente die je vandaag de dag over je spaargeld...

Zorgeloos aan het werk in de bouw

We mogen weer aan het werk! De bouwvak zit er weer op, wat betekent dat we de komende tijd weer aan het werk kunnen...