Trending bezittingen die je als man niet mag missen!

Post date:

Author:

Category:

Daar waar het vroeger nog veel om fysieke spullen gaat veranderd de wereld steeds meer naar digitaal. Dit zien we ook terug in de bezittingen van mannen. Steeds meer mannen hebben online bezittingen, maar een aantal spullen zouden altijd tastbaar blijven! In deze blog geven we je een aantal trending bezittingen van mannen.

Aandelen en crypto

Een trend van de laatste tijd, crypto en aandelen. Dit zijn bezittingen die je tegenwoordig gemakkelijk online kan bezitten. Via verschillende exchanges en platformen kan je aandelen + crypto kopen en verkopen. Het is belangrijk dat je dit met geld doet wat je in principe niet nodig hebt. Dit zorgt ervoor dat je zonder emotie kan beleggen. Beleggen zonder emotie zorgt voor minder grote pieken en dalen in je rendement. Daarnaast is het belangrijk dat je het juiste platform kiest met daarbij de juiste middelen. Wanneer je in bitcoin investeert is het belangrijk dat je een goede bitcoin wallet hebt.

Horloges

Iets wat nooit helemaal digitaal vervangen zal worden: horloges. Iedere man heeft er wel één. Toch zijn horloges is de afgelopen jaren sterk veranderd. Denk maar aan alle smartwatches die op de markt zijn gekomen. Toch een soort van digitaal, maar het blijft een fysiek en tastbare bezitting. Een horloge is niet alleen functioneel maar ook stijlvol. Een horloge laat vaak zien wat voor persoon jij bent. Ga je voor robuust en stevig of voor subtiel en stijlvol? Ga je mee met de tijd, dan zal je snel bij een smartwatch uitkomen. Wil je juist niet te snel mee met de tijd, dan zijn ‘normale’ horloges ook nog helemaal in stijl.

Computerprogramma’s

Dit klinkt wellicht wat ouderwets maar veel mannen investeren in goede programma’s om bijvoorbeeld foto en videobewerking te kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan Photoshop voor fotobewerking en designen, Premiere Pro voor videobewerking. Dit komt vaak voor op zakelijk gebied (denk aan freelance designers en videograven). Ook op privé/hobbymatig gebied investeren mannen vaak in dit soort programma’s.

Camera’s

Actioncams zijn helemaal trending. Ga je op vakantie dan is een filmpje achteraf tegenwoordig niet meer weg te denken. Veel mannen bezitten een camera waarmee ze de mooie vakantiebeelden kunnen vastleggen. Denk aan een GoPro waarmee je de mooist beelden tijdens het duiken kan maken. Mannen investeren voornamelijk in deze spullen. Vrouwen doen dit minder vaak maar in de laatste jaren komt dit wel steeds meer op. Er is hier geen directe verklaring voor te bedenken.

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Als alles al staat

0
De decoratie in je huis is belangrijk omdat het de sfeer en het gevoel van je huis bepaalt. Alle grote meubelen kunnen er al...

Een auto delen in plaats van in bezit hebben? Dit zijn de voordelen!

0
Auto-Delen is een innovatieve manier van autorijden die zich richt op het delen van auto's met anderen, met het doel om zo milieuvriendelijker, betaalbaar...

Waar zit veel vitamine C in?

0
Beweging is een belangrijk onderdeel van gezondheid. Het helpt je lichaam sterk en soepel te blijven, vermindert stress en geeft je energie. Probeer elke...

Gerelateerde berichten