Thuiswerken met lawaai? Een nieuwe oplossing!

Post date:

Author:

Category:

Bijna iedereen die thuis kan werken werkt thuis, maar ook veel mensen die nu thuis werken zitten de halve dag thuis met kinderen of een andere huisgenoot. En tuurlijk, niet iedereen die thuis is stoort je werkdag, maar heb je kinderen, tussen de leeftijden 4 en 9, dan is de kans groot dat die de hele tijd aandacht willen of lawaai maken. En heb je een partner thuis wonen, of woon je nog met je ouders, broers, zussen, of heb je huisgenoten, dan is geluid maken, af en toe de kamer in lopen, of uit het niets je naam roepen ook niet onbekend.

Andere oplossingen

Ik zou je graag een aantal andere oplossingen geven, maar niet alles is mogelijk. Ik zou willen zeggen breng je kind(eren) bijvoorbeeld naar de opvang, naar opa en oma, laat ze spelen bij een vriend(in). Alsof jullie als thuiswerkende ouders al niet vaker aan gedacht hebben. 

Bij deze is er nog een oplossing. Wellicht is het plaatsen van een scheidingswand kantoor een idee? En nog beter, maak hem geluidsdicht! Een scheidingswand kun je laten plaatsen in je slaapkamer, kantoor/werkplek, waar je maar wilt, zolang er maar een wand past en de kamer niet al volledig afgezonderd is.

Dat houdt jouw persoonlijke werkplekje toch wel wat rustiger, en een rustige werkplek betekent vaak een rustig hoofd en geen stress. Dat is toch ideaal. Een scheidingswand kan ook ideaal zijn als je dichtbij een receptiebalie zit. Privacy is immers iets wat van groot belang is.

Kinderen

Hoe leuk je kinderen ook zijn, je wilt ze het liefst uit je kantoor houden. Je hebt vast al vele dingen geprobeerd en bent er eigenlijk wel een beetje klaar mee. Tijdens je online meetings heb je al vaak genoeg je kind uit de kamer moeten sturen, of moeten zeggen dat ze zachter moesten spelen want je bent aan het werken. Daarom is het plaatsen van een scheidingswand dus ideaal, misschien is het idee van een deur plaatsen met een slot nog een extra toevoeging waar je altijd nog over na kunt denken? 

Plaatsing

Het nadeel is wel dat je een korte tijd te maken hebt met een kleine verbouwing. Hierdoor is de kans dat je ongestoord kunt werken die tijd vrijwel onmogelijk. Maar! haak daar nou niet af. Houdt wel in je achterhoofd dat je er een fantastische oplossing voor terug krijgt. Lekker afgezonderd van de kinderen, partner, moeder, vader, broer, zus, huisgenoten zodat je heerlijk rustig aan het werk kan waar nodig. Dat willen we toch allemaal?

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Als alles al staat

0
De decoratie in je huis is belangrijk omdat het de sfeer en het gevoel van je huis bepaalt. Alle grote meubelen kunnen er al...

Een auto delen in plaats van in bezit hebben? Dit zijn de voordelen!

0
Auto-Delen is een innovatieve manier van autorijden die zich richt op het delen van auto's met anderen, met het doel om zo milieuvriendelijker, betaalbaar...

Waar zit veel vitamine C in?

0
Beweging is een belangrijk onderdeel van gezondheid. Het helpt je lichaam sterk en soepel te blijven, vermindert stress en geeft je energie. Probeer elke...

Gerelateerde berichten