Restaurant beginnen? Zo doe je dat!

Post date:

Author:

Category:

Als je erover nadenkt om je eigen restaurant te beginnen, dan vraag je je waarschijnlijk af wat er nodig is om de sprong te maken van een klant naar de eigenaar van een restaurant. Hier volgen 10 dingen die je moet overwegen voordat je de sprong waagt. 1. Locatie. 2. Hoeveel ben je bereid te investeren? 3. Wat voor soort eten wil je serveren? 4. Wat is je budget? 5. Wat voor soort restaurant wil je openen? 

Locatie van je restaurent

Het kiezen van de juiste locatie voor een nieuw restaurant is cruciaal voor het succes ervan. U wilt niet te dicht bij uw concurrentie zitten, maar u wilt wel dicht genoeg bij de bevolking van uw gebied zijn om klanten aan te trekken. Een goede vuistregel is om dichtbij, maar niet te dicht bij een concurrent te zijn. U wilt dichtbij genoeg zijn om een ​​deel van de overloop van uw concurrent op te vangen, maar ver genoeg om nieuwe klanten aan te trekken.

Hoeveel bent u bereid te investeren?

Als je eenmaal een locatie hebt gekozen, moet je bepalen hoeveel geld je in je restaurant kunt investeren. Dit is afhankelijk van het soort restaurant dat u wilt openen, maar als u net begint en niet veel geld heeft, kunt u overwegen een klein restaurant of een fastfoodrestaurant te overwegen. Als je niet veel geld hebt, wil je misschien ook kijken naar het openen van een franchise of een restaurantketen. Je moet bijvoorbeeld denken aan spullen zoals barkoelkasten, drank, stoelen, tafels. 

Wat voor eten wil je serveren?

Als je eenmaal een locatie en een budget hebt gekozen, moet je beslissen wat voor soort eten je wilt serveren. Denk aan uw locatie en het gebied waarin u zich bevindt. Is er een bepaald voedsel waar dat gebied bekend om staat? Als dat zo is, wilt u misschien dat soort voedsel serveren. Als u zich bijvoorbeeld in een gebied bevindt met een grote Italiaanse bevolking, kunt u een pizzeria of een Italiaans restaurant overwegen.

Wat is uw budget?

Als je eenmaal een locatie, eten en locatie hebt gekozen, moet je bepalen met wat voor soort budget je wilt werken. Dit hangt af van uw individuele behoeften en wensen. Wilt u een full-service restaurant? Als dat zo is, moet u rekening houden met de salarissen van uw servers en chef-koks, evenals een soort salaris voor uzelf. Of misschien wil je gewoon een fastfood-joint. Als dat het geval is, moet u rekening houden met de kosten van het voedsel en de benodigdheden, evenals met de kosten van het gebouw of de locatie die u wilt gebruiken.

Wat voor restaurant wil je openen?

Nadat u uw budget heeft bepaald, moet u beslissen of u een full-service restaurant, fastfoodrestaurant of een franchise of keten wilt openen. Dit bepaalt het soort apparatuur dat u nodig heeft en het soort benodigdheden dat u moet kopen. Als je een full-service restaurant opent, heb je eettafels en stoelen, een bar en een hostess-stand nodig. Als je een fastfoodrestaurant opent, heb je een toonbank, een paar tafels en wat stoelen nodig.

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Een suikervrij dieet wordt nog leuker met suikervrij snoep!

0
Ben je het beu om je traag en opgeblazen te voelen na het eten van voedsel met veel suiker? Een suikervrij dieet is misschien...

Kies voor een passend telefoonabonnement: zakelijk of als particulier

0
De mobiele telefoon is natuurlijk erg belangrijk om te hebben. Veel mensen zijn dan ook in het bezit van een eigen telefoon. Dankzij de...

Wat voor soort dekbedovertrek zoek je uit voor je slaapkamer?

0
Als je op zoek bent naar nieuwe dekbedovertrekken dan zijn er vele keuzes. Een mooi eenpersoons dekbedovertrek wil je natuurlijk hebben. Door te kiezen voor...

Gerelateerde berichten