Playstation tegoed: dit kan je ermee!

Post date:

Author:

Category:

Als je een PlayStation hebt, ben je vast bekend met de vele spellen, add-ons en uitbreidingen die beschikbaar zijn in de PlayStation Store. Om deze content te kunnen kopen, heb je PlayStation Tegoed nodig. Maar wat is PlayStation Tegoed precies en hoe werkt het?

Wat is PlayStation Tegoed?

Ieder spelcomputer heeft eigen soorten tegoed die je kan gebruiken om spellen te komen. Een tegoed kan je zelf kopen, maar is tegenwoordig ook populair als gift card. PlayStation Tegoed is een soort digitale valuta die gebruikt wordt om games, add-ons, uitbreidingen en andere content te kopen in de PlayStation Store. In plaats van met je creditcard te betalen, of een xbox gift card te gebruiken, voeg je geld toe aan je PlayStation Tegoed en kun je vervolgens deze digitale valuta gebruiken om je aankopen te doen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je geen creditcard hebt, of als je je creditcardinformatie liever niet deelt. 

Hoe werkt PlayStation Tegoed?

Er zijn verschillende manieren om PlayStation Tegoed toe te voegen aan je account. Hieronder bespreken we een aantal veelvoorkomende manieren:

Via de PlayStation Store

Je kunt PlayStation Tegoed direct via de PlayStation Store kopen. Ga hiervoor naar de PlayStation Store op je console of op de website en selecteer 'Tegoed toevoegen'. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende bedragen, variërend van €5 tot €100. Selecteer het bedrag dat je wilt toevoegen en volg de instructies om te betalen.

Via een cadeaukaart

Je kunt ook PlayStation Tegoed kopen via een cadeaukaart. Deze zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels en online retailers, zoals bol.com en de MediaMarkt. Koop een cadeaukaart van het gewenste bedrag en voer de code in op de PlayStation Store om het tegoed aan je account toe te voegen.

Via automatisch aanvullen

Als je regelmatig aankopen doet in de PlayStation Store, kun je ervoor kiezen om automatisch aanvullen in te schakelen. Hiermee wordt er automatisch PlayStation Tegoed aan je account toegevoegd wanneer je saldo onder een bepaald bedrag komt. Dit is handig als je geen zin hebt om steeds opnieuw tegoed toe te voegen, of als je bang bent om per ongeluk zonder saldo te komen zitten.

PlayStation Tegoed is een handige manier om games en andere content te kopen in de PlayStation Store, zonder dat je je creditcardinformatie hoeft te delen. Er zijn verschillende manieren om tegoed toe te voegen aan je account, waaronder via de PlayStation Store, een cadeaukaart of automatisch aanvullen. Door deze mogelijkheden kun je altijd gemakkelijk en veilig aankopen doen in de PlayStation Store.

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Thuiswerken in stijl: het belang van een goede werkplek

0
Je eigen plek hebben om te werken, waar je ongestoord en comfortabel aan de slag kunt, is cruciaal voor je productiviteit. Niet alleen moet...

De groeiende trend van tuinkantoren

0
Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een kantoor in de eigen tuin. Zeker nu thuiswerken voor velen de nieuwe norm is, biedt een...

Van start-up naar scale-up: groei versnellen

0
Als je een eigen onderneming hebt, weet je hoe belangrijk het is om door te groeien. Je wilt niet alleen overleven, maar ook echt...

Gerelateerde berichten