Mijn huis; de puntjes op de i

Post date:

Author:

Category:

Als interieurstylist wordt er natuurlijk van je verwacht dat je veel aandacht besteed aan jouw eigen woning. Toch ben je er voor je werk al mee bezig en denk je er dan thuis minder aan. Het afgelopen jaar heb ik zodoende de tijd genomen om mijn eigen woning dat beetje extra aandacht te geven om er een prachtig plaats van te maken. In deze blog bespreek ik hoe ik mijn woning heb veranderd.

Design

Allereerst is het belangrijk om te benadrukken dat een mooi design niet veel geld hoeft te kosten. In alle magazines staan perfecte plaatjes van dure huizen en op social media platforms als Instagram zie je allemaal perfecte duur-ogende interior design. Dit laat je denken dat er veel geld gemoeid moet gaan met het interieur. Zo een mooi design hoeft echter niet veel te kosten. Design gaat om details en details omvatten ook kleine producten en deze hoeven zodoende ook niet veel te kosten. Voor de woonkamer gaat het dan bijvoorbeeld om kleurige kussens en een fotolijst aan de muur.

Woonkamer

In de woonkamer heb ik zelf door middel van een fotolijst a4 formaat een patroon gemaakt van lijstjes. Dit is een simpele manier op je woonkamer een nieuwe sfeer te geven, terwijl het ook een gevoel van thuis heeft door jouw eigen foto’s te gebruiken. Zelf heb ik een kat thuis en ik moet eerlijk zeggen dat dit geen wonderen heeft gedaan voor de leren bank. Om een nieuwe bank te kopen, die ze vervolgens ook zou molesteren, vond ik een beetje overdreven. Zodoende ben ik dit jaar op zoek gegaan naar een mooie hoes voor de bank. Op sites als amazon en wish kan je dergelijke hoezen tegen een spotprijsje kopen. Eerlijkheid zelve heeft het een aantal producten gekost voordat ik een geschikte versie had gevonden, maar ik ben nu zeker tevreden met mijn bank. Voor zo’n prijsje heb je bijna een nieuwe bank.

Badkamer

De badkamer zag er al mooi uit, want die is redelijk recent nog verbouwd. De kast die in de badkamer stond paste echter niet volledig bij de rest van het design. Ik vond het zonde om de kast weg te gooien, dus ik heb er een doe-het-zelf project van gemaakt. Ik ga de deur eruit halen en ga de gaatjes van de deurschroefjes opvullen. Vervolgens ga ik hem een witte lak verf geven en is hij er weer helemaal klaar voor. Ik kies voor een neutrale kleur doordat ik de deur weghaal en zodoende mijn felle (turquoise) handdoeken zichtbaar zijn en al genoeg kleur geven aan de badkamer.

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Zo breng jij je make-up in de goede volgorde aan

0
Natuurlijk bestaan er eigenlijk geen regels hoe je een mooie make-up look aanbrengt. En zijn er niet regels hoe je make-up moet aanbrengen. Of...

Genieten van je pensioen, zo doe je dat!

0
Hoe graag sommigen van ons het ook zouden willen, we blijven helaas niet voor altijd jong. Iedereen wordt ouder en hoe ouder je wordt,...

Nieuwe baan? Denk eens aan rijinstructeur worden!

0
De corona crisis duurt nu al langer dan een jaar. We hebben al meerdere lockdowns achter de rug, en iedereen is er wel een...

Related Posts

Zo breng jij je make-up in de goede volgorde aan

Natuurlijk bestaan er eigenlijk geen regels hoe je een mooie make-up look aanbrengt. En zijn er niet regels hoe je make-up moet aanbrengen. Of...

Genieten van je pensioen, zo doe je dat!

Hoe graag sommigen van ons het ook zouden willen, we blijven helaas niet voor altijd jong. Iedereen wordt ouder en hoe ouder je wordt,...

Nieuwe baan? Denk eens aan rijinstructeur worden!

De corona crisis duurt nu al langer dan een jaar. We hebben al meerdere lockdowns achter de rug, en iedereen is er wel een...