Hoe word je Microsoft 365 partner?

Post date:

Author:

Category:

In de ICT is Microsoft al jaren een van de grootste spelers. Microsoft zorgt ervoor dat heel veel bedrijven veilig, handig en overzichtelijk gebruik kunnen maken van de diverse programma's. Voor het voortbestaan van je bedrijf is het van belang dat je software en systemen gebouwd zijn voor de toekomst. Dat ze nu werken, maar naadloos meer functies kunnen aangaan. Hier kun je best wat hulp bij gebruiken. Het best is het om dan te kiezen voor een gecertificeerde Microsoft 365 partner. Je weet dan zeker dat alle kennis in huis is om jouw bedrijf de adviezen en de ondersteuning te geven die het nodig heeft. Nu en in de toekomst.

Hoe word je Microsoft 365 partner?

Je wordt niet zomaar Microsoft 365 partner. Het vergt veel inzet, ambitie en doorzettingsvermogen. Zo moet je voldoen aan 3 harde eisen:

1. Je bent altijd up to date

De technologie blijft zich ontwikkelen en jij kunt daar niet in achterblijven. Je leest artikelen, volgt cursussen en zorgt dat je precies op de hoogte bent van de nieuwste zaken op het gebied van technologie. En ja, hiervoor moet een examen, met goed gevolg, worden afgelegd.

2. Je voldoet aan de hoogste normen

Alleen het examen met goed gevolg afleggen is niet voldoende. Je moet laten zien dat je, op het gebied van techniek, precies weet wat je doet.

3. Je maakt je resultaten aantoonbaar

Om Microsoft 365 partner te worden en blijven moet je aantoonbaar maken dat je weet wat je doet. Dat je zeer ingewikkelde Microsoft diensten kunt implementeren en onderhouden. Microsoft controleert ieder jaar weer of je voldoet aan deze eis en of je voldoende bedrijven hebt voorzien van een duurzame oplossing voor hun ICT problematiek.

Welke soorten partners heeft Microsoft?

Er zijn drie gradaties voor Microsoft 365 partner te benoemen: Microsoft GOLD partner, Microsoft SILVER partner en Microsoft partner. Kies jij er bijvoorbeeld voor om in zee te gaan met Tredion om oplossingen te vinden voor de ICT binnen jouw bedrijf? Dan heb je het goed bekeken: Tredion heeft op maar liefst 4 competenties de GOLD status en op 5 competenties de SILVER status. Je weet dus zeker dat je goed zit bij Tredion!

Ga niet zelf aan het prutsen

Natuurlijk, Microsoft staat voor gebruiksgemak en het installeren van je PC thuis zal je gerust goed af gaan, maar begin er voor je bedrijf niet aan. Kies een goede Microsoft 365 partner en zorg dat jullie samenwerken om de ICT en bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van groene waterstof

0
Als je ooit hebt gedroomd van een toekomst waarin we minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen, dan is het tijd om kennis te maken...

Een fluitje van een cent: bedrijfssoftware op maat met low-code!

0
De wereld van technologie en softwareontwikkeling is in constante evolutie. Nieuwe tools en technieken worden voortdurend ontwikkeld om ons leven gemakkelijker te maken. Een...

De ultieme tips voor het uitkiezen van je nieuwe wandelschoenen

0
Hey daar! Ben je een enthousiaste wandelaar of ben je van plan om meer te gaan wandelen? Dan weet je vast wel hoe belangrijk...

Gerelateerde berichten