Hoe word je Microsoft 365 partner?

Post date:

Author:

Category:

In de ICT is Microsoft al jaren een van de grootste spelers. Microsoft zorgt ervoor dat heel veel bedrijven veilig, handig en overzichtelijk gebruik kunnen maken van de diverse programma's. Voor het voortbestaan van je bedrijf is het van belang dat je software en systemen gebouwd zijn voor de toekomst. Dat ze nu werken, maar naadloos meer functies kunnen aangaan. Hier kun je best wat hulp bij gebruiken. Het best is het om dan te kiezen voor een gecertificeerde Microsoft 365 partner. Je weet dan zeker dat alle kennis in huis is om jouw bedrijf de adviezen en de ondersteuning te geven die het nodig heeft. Nu en in de toekomst.

Hoe word je Microsoft 365 partner?

Je wordt niet zomaar Microsoft 365 partner. Het vergt veel inzet, ambitie en doorzettingsvermogen. Zo moet je voldoen aan 3 harde eisen:

1. Je bent altijd up to date

De technologie blijft zich ontwikkelen en jij kunt daar niet in achterblijven. Je leest artikelen, volgt cursussen en zorgt dat je precies op de hoogte bent van de nieuwste zaken op het gebied van technologie. En ja, hiervoor moet een examen, met goed gevolg, worden afgelegd.

2. Je voldoet aan de hoogste normen

Alleen het examen met goed gevolg afleggen is niet voldoende. Je moet laten zien dat je, op het gebied van techniek, precies weet wat je doet.

3. Je maakt je resultaten aantoonbaar

Om Microsoft 365 partner te worden en blijven moet je aantoonbaar maken dat je weet wat je doet. Dat je zeer ingewikkelde Microsoft diensten kunt implementeren en onderhouden. Microsoft controleert ieder jaar weer of je voldoet aan deze eis en of je voldoende bedrijven hebt voorzien van een duurzame oplossing voor hun ICT problematiek.

Welke soorten partners heeft Microsoft?

Er zijn drie gradaties voor Microsoft 365 partner te benoemen: Microsoft GOLD partner, Microsoft SILVER partner en Microsoft partner. Kies jij er bijvoorbeeld voor om in zee te gaan met Tredion om oplossingen te vinden voor de ICT binnen jouw bedrijf? Dan heb je het goed bekeken: Tredion heeft op maar liefst 4 competenties de GOLD status en op 5 competenties de SILVER status. Je weet dus zeker dat je goed zit bij Tredion!

Ga niet zelf aan het prutsen

Natuurlijk, Microsoft staat voor gebruiksgemak en het installeren van je PC thuis zal je gerust goed af gaan, maar begin er voor je bedrijf niet aan. Kies een goede Microsoft 365 partner en zorg dat jullie samenwerken om de ICT en bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Een suikervrij dieet wordt nog leuker met suikervrij snoep!

0
Ben je het beu om je traag en opgeblazen te voelen na het eten van voedsel met veel suiker? Een suikervrij dieet is misschien...

Kies voor een passend telefoonabonnement: zakelijk of als particulier

0
De mobiele telefoon is natuurlijk erg belangrijk om te hebben. Veel mensen zijn dan ook in het bezit van een eigen telefoon. Dankzij de...

Wat voor soort dekbedovertrek zoek je uit voor je slaapkamer?

0
Als je op zoek bent naar nieuwe dekbedovertrekken dan zijn er vele keuzes. Een mooi eenpersoons dekbedovertrek wil je natuurlijk hebben. Door te kiezen voor...

Gerelateerde berichten