Jarig tijdens corona? Zo vier je het veilig!

Post date:

Author:

Category:

Het coronavirus heeft dit jaar voor veel van ons behoorlijk wat roet in het eten gegooid. Maar laat het vooral niet alle pret bederven! Het vergt wat creativiteit, maar ook nu kun je het prima gezellig maken en mijlpalen vieren, zoals bijvoorbeeld je verjaardag. Als je verjaardag er binnenkort aan komt en je niet zo goed weet hoe je het dit jaar corona proof kunt vieren, lees dan vooral verder.

Versier je huis

Ook al kun je dit jaar misschien geen groot knalfeest geven en je hele familie en vriendengroep uitnodigen, je kunt van je verjaardag alsnog een feestelijke gebeurtenis maken. Houd het klein en vier het gezellig thuis met je huisgenoten of je familie met wie je samen woont. Versier het huis met slingers en ballonnen en creëer een feestelijke sfeer. Dit helpt al om je een stuk meer jarig te voelen dan wanneer je het huis laat voor wat het is.

Trek iets feestelijks aan

Leef je sinds je thuis werkt voornamelijk in je huispak? Ik snap dat dat lekker comfortabel is, maar de vraag is: voel je je nou echt jarig als je de hele dag in je pyjama rondloopt? Neem de moeite om iets feestelijks aan te trekken op je speciale dag. Doe je haar en poeder je gezicht. Ook al ga je de deur misschien niet uit, als je jezelf een beetje opdoft voel je je meestal een stuk zelfverzekerder en energieker. En dat wil je toch op je verjaardag?

Organiseer een mini huisfeestje

Organiseer een gezellig etentje of huisfeestje met de mensen met wie je woont. Ook al ben je misschien maar met z'n tweetjes, of met z'n vijfen, je kunt er alsnog een feestje van maken. Bestel lekker eten of kook een driegangen diner. Bak een lekkere taart en haal wat lekkere alcoholische versnaperingen in huis om het echt goed te vieren. Bijvoorbeeld een flesje bubbels, of gewoon met een paar biertjes. Of als je zin hebt om je huis om te toveren in de VIP lounge van je favoriete club en mixdrankjes wilt maken, kun je natuurlijk ook vodka grey goose of eristoff vodka 70 cl in huis halen.

Nodig iedereen uit voor een videochat feestje

Woon je alleen en vind je het een beetje spannend om iemand uit te nodigen in deze tijd? Dat is heel begrijpelijk. Gelukkig laat de technologie van tegenwoordig ons niet in de steek en kunnen we ons zelfs als we fysiek alleen zijn een stuk minder eenzaam voelen. Plan een virtueel feestje in op Zoom of Houseparty met je vrienden en familie! En zorg dat iedereen er feestelijk bij zit en zelf voorzien is van een glaasje bubbels (met of zonder alcohol) om samen te proosten op jouw nieuwe levensjaar. Een online feestje is ook een feestje!

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Gevelbekleding: de ultieme cure tegen een lelijke gevel

0
Een lelijke gevel kan echt de uitstraling van je huis verpesten. Gelukkig is er een simpele en goedkope oplossing voor dit probleem: frake gevelbekleding!...

Kies voor cryptomunten waar jij vertrouwen in hebt

0
Handelen in crypto is iets waar meer mensen voor gaan kiezen. Veel personen hebben de nodige spaarcenten op de bankrekening staan, maar tegenwoordig verdien...

Kamperen in Nederland of toch naar Italië?

0
Kamperen is een vorm van vakantie waar veel Nederlanders graag voor kiezen. Op de camping is het goed mogelijk om even tot rust te...

Gerelateerde berichten