Ik voelde gewoon de grond trillen

Post date:

Author:

Category:

Evenementen en festivals zijn nu even niet mogelijk vanwege het corona crisis. Door de huidige maatregelen is het niet toegestaan om met een grote groep samen te zijn en moet je voldoende afstand van elkaar houden. Dat is natuurlijk tegenstrijdig als je denkt aan een festival of evenement. Nu met het nieuws dat de hele zomer alle festivals en evenementen zijn geschrapt, balen er ontzettend veel mensen. Daar heb ik het niet alleen over de feestgangers, maar natuurlijk ook over alle organisatoren en artiesten. Veel mensen hadden uitgekeken naar een heerlijke zomer vol met evenementen, maar jammer genoeg gaat dat nu niet door. Daardoor ben ik ook maar even oude video’s terug gaan kijken om toch dat gevoel terug te krijgen.

Van alle markten thuis

Ik ben een groot muziekliefhebber en ik vind het leuk om naar concerten en festivals te gaan. Wat betreft genres ben ik echt een all round muziekliefhebber. Van jazz tot pop en van techno tot hip hop. Ook houd ik van hardstyle en Nederlandstalige muziek. Je kunt wel zeggen dat ik van alle markten thuis ben. Ik vind het ook leuk om nieuwe genres en artiesten te ontdekken. Sinds kort probeer ik ook zelf te oefenen met het mixen en het produceren van muziek. Het maken van muziek is op het moment wel de grootste hobby waar ik me mee bezig houdt. Ik vind het erg leuk om te doen. Ik kan daar veel creativiteit in kwijt en ik put er heel veel energie uit.

Een mega groot feest

Afgelopen jaar heb ik groots uitgepakt voor mijn verjaardagsfeest. Naast de liters alcohol die ik had ingeslagen, had ik er ook voor gekozen om een professionele geluidsinstallatie te huren. Die boxen produceerde een ontzettend mooi geluid en het zorgde er zelfs voor dat ik de grond voelde trillen. Je kunt wel zeggen dat het dak eraf ging! Het was een onvergetelijke avond waar ik met mijn vrienden ontzettend van heb genoten.

Bands/artiesten

Luxonos ondersteund graag bands om hun optredens zo makkelijk mogelijk te maken. De artiesten kunnen daardoor doen waar ze goed in zijn; muziek maken en het publiek vermaken. Bekijk hier wat wij voor jou kunnen betekenen!

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Als alles al staat

0
De decoratie in je huis is belangrijk omdat het de sfeer en het gevoel van je huis bepaalt. Alle grote meubelen kunnen er al...

Een auto delen in plaats van in bezit hebben? Dit zijn de voordelen!

0
Auto-Delen is een innovatieve manier van autorijden die zich richt op het delen van auto's met anderen, met het doel om zo milieuvriendelijker, betaalbaar...

Waar zit veel vitamine C in?

0
Beweging is een belangrijk onderdeel van gezondheid. Het helpt je lichaam sterk en soepel te blijven, vermindert stress en geeft je energie. Probeer elke...

Gerelateerde berichten