Houten terrasoverkappingen van Gras en Groen Hoveniers

Post date:

Author:

Category:

Wil je een houten terrasoverkapping laten plaatsen? Dan ben je bij Gras en Groen Hoveniers uit ’s Hertogenbosch aan het juiste adres. Naast terrasoverkappingen hout plaatsen, kan deze hovenier ook ander werk verrichten in je tuin. Wat deze werkzaamheden zijn, lees je hieronder. Ook lees je in deze blog meer over het bedrijf en de houten terrasoverkappingen van Gras en Groen Hoveniers.

Gras en Groen Hoveniers

De hoveniers van Gras en Groen zijn enthousiast en vakbekwaam. Je kunt erop vertrouwen dat jouw tuinklus bij Gras en Groen Hoveniers in goede handen is. Waar houdt Gras en Groen Hoveniers zich mee bezig?

  • Maken van eigentijdse, originele tuinontwerpen en realiseren van deze tuinontwerpen. Dit kan gaan om het ontwerp en de aanleg van een complete tuin of om het ontwerp en de aanleg van een gedeelte van de tuin, zoals bijvoorbeeld de aanleg van een border, plantenbak of het bouwen van een overkapping.
  • Uitvoeren van tuinonderhoud: Dit kan zijn het tuinonderhoud van de door Gras en Groen Hoveniers aangelegde tuin of om het tuinonderhoud van een al bestaande tuin.

Terrasoverkappingen hout

Gras en Groen Hoveniers is specialist in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van overkappingen hout. Wat zijn volgens de hovenier de voordelen van terrasoverkappingen hout?

  • Een houten terrasoverkapping is een eyecatcher.
  • Het zorgt voor luxe en comfort in je tuin.
  • Je geniet op een sfeervolle plek van je tuin.
  • Je maakt op een optimale manier gebruik van ieder tuinseizoen.
  • Een overkapping van hout geeft meer bergruimte als je er een tuinhuis, schuur of berging naast laat plaatsen.

Maatwerk terrasoverkappingen hout

De hoveniers van Gras en Groen leveren maatwerk terrasoverkappingen hout. Het zijn geen standaard overkappingen hout die je bij de bouwmarkt koopt, maar overkappingen compleet naar jouw eisen en wensen. Hoe gaan de hoveniers voor jou aan de slag? Eerst krijg je een adviesgesprek. Je gaat op bezoek bij de showtuin van de hovenier of er komt een hovenier bij jou thuis langs. Als jouw eisen en wensen helemaal duidelijk zijn voor de hovenier gaat hij voor je aan de slag. Je krijgt een ontwerp dat compleet is afgestemd op jouw eisen en wensen. Gras en Groen Hoveniers heeft een eigen bouwtechnisch tekenaar in dienst die voor jou een tekening op maat maakt. Vervolgens krijg jij deze tekening te zien en als je akkoord gaat, gaan de hoveniers van Gras en Groen in jouw tuin aan de slag met het plaatsen van de houten overkapping. Daarna kun jij gaan genieten onder jouw eigen terrasoverkapping van hout!

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

We gaan het hebben over keukenbeslag en keukengrepen!

0
De keuken is het hart van het huis. Het is de plek waar families samenkomen om van elkaars gezelschap te genieten, waar herinneringen worden...

Hoe kun je ongedierte bestrijden?

0
Het is natuurlijk vervelend om last te hebben van ongedierte. Dit komt omdat ongedierte in verschillende vormen voor kunnen komen. Om te voorkomen dat...

Wat is een eSIM?

0
Stel je hebt een sim only abonnement wat afloopt. Je zou kunnen overwegen om nog een keer voor sim-only te gaan, maar het kan...

Gerelateerde berichten