Hoeveel heb jij er?

Post date:

Author:

Category:

Gebruik jij weleens een vibrator? Als je een vrouw bent en je woont in Nederland, dan is de kans groot dat je deze vraag met ‘ja’ zal beantwoorden. Wereldwijd heeft namelijk ruim 75% van de vrouwen minimaal één keer dit populaire speeltje gebruikt, en in Nederland zitten we daar met naar schatting 85% nog eens ruim boven. Bevind je je dus in een groep van vrouwen, weet dan dat bijna 9 op de 10 ervaring heeft met vibrators. Niet dat iedereen dat even in groepsverband toe gaat geven of er graag een uitgebreid gesprek over start, want voor de meeste mensen is dit toch behoorlijk privé. Maar leuk om het te weten is het wel, toch?

Wat ligt er nog meer in de slaapkamers?

We zijn in Nederland dus zeker niet onbekend in de wereld van de seksspeeltjes. We hebben, zeker vrouwen, er bijna allemaal ervaring mee. En al zijn onze vibrerende vrienden onbetwiste favorieten, er zijn zeker nog wel wat meer toys die we bijna allemaal kennen of wel eens gebruikt hebben.

Speeltjes voor vrouwen blijven daarbij het meest populair. Ook de dildo wordt bijvoorbeeld veel verkocht, net als allerlei vibrerende speeltjes om alleen of met een partner te gebruiken. Waarschijnlijk heeft dit ermee te maken dat het voor de meeste vrouwen net wat lastiger is om een climax te bereiken dan voor mannen, en er dus wat sneller aan ‘hulpmiddelen’ wordt gedacht. Maar ook de speeltjes voor mannen, die er vaak op gericht zijn geslachtsgemeenschap zo realistisch mogelijk na te bootsen, worden steeds populairder. En deze worden echt niet alleen door mannen in hun eentje gebruikt, ook samen met een partner kan het spannend zijn om hiermee aan de slag te gaan.

Het kan ook samen

Bij speeltjes denken veel mensen in eerste instantie aan soloseks, maar dat is natuurlijk lang niet altijd het geval. Vrijwel alle speeltjes die je bij jezelf kunt gebruiken, kun je ook met een partner gebruiken. Waarschijnlijk vindt je partner het hartstikke spannend om je te verwennen met een speeltje, en is het ook voor jou heel bijzonder om daar niet zelf de controle over te hebben.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog de attributen die specifiek geschikt zijn om samen te gebruiken. Denk hierbij aan handboeien of andere vormen van bondage bijvoorbeeld; die zijn vrij lastig om in je eentje mee aan de slag te gaan. Welk speeltje je voorkeur ook heeft, en waar je dan ook mee aan de slag gaat, weet dat je in ieder geval niet de enige bent. Want ook al praten we er misschien niet zoveel over, vrijwel iedere volwassene heeft ervaring met sextoys; ze zijn de normaalste zaak van de wereld.

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Waarom cirkelvormige dierenschilderijen kiezen als muurdecoratie?

0
Je vraagt je misschien af, waarom zou je cirkelvormige dierenschilderijen kiezen als muurdecoratie? Nou, het antwoord is eenvoudig. Deze unieke kunstvorm brengt een vleugje...

Ontdek de voordelen van een seo bureau in amsterdam: kosten en hulc uitleg

0
Ben je op zoek naar een manier om de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten? Misschien is het dan tijd om eens te...

Waarom kiezen voor op maat gemaakte rolgordijnen?

0
Als je ooit hebt geprobeerd om standaard rolgordijnen te passen in een raam dat net niet de 'standaard' maat heeft, dan weet je hoe...

Gerelateerde berichten