Gelukkig was het niet mijn schuld

Post date:

Author:

Category:

Ik houd heel erg van scooters en brommers en alles wat daar op lijkt. Al sinds dat ik klein ben houdt ik van motorcross evenementen. Ik ging erheen om te kijken hoe anderen daar aan sleutelden en om te genieten van de wedstrijden. Ik heb nog niet genoeg geld gespaard om zelf een motorcross te kopen, maar later wil ik zeker ook gaan crossen. Tot die tijd houd ik het bij scooters en brommers. Af en toe ga ik ook met vrienden op een quad rijden in de duinen. Ik vind het ook leuk om zelf te sleutelen en om zelf dingen te repareren of te vervangen voor anderen. Alleen had ik niet verwacht dat ik mijn hele scooter moest gaan repareren vanwege een ongeluk met een auto.

Wat was er gebeurd?

Toen ik in een weekend onderweg was naar vrienden om daar te gaan gamen, ben ik in botsing geraakt met een auto. Dat was een flinke klap en zorgde ervoor dat mijn scooter total loss was. Dat was ook het eerste waar ik gelijk aan dacht na het ongeluk, van zal mijn scooter het nog doen en het overleefd hebben. Maar al snel zag ik dat het er heftig aan toe was met mijn scooter, maar dat er ook een flinke deuk zat in de auto waar ik tegenaan gebotst was. Zelf mankeerde ik vrij weinig op het eerste moment. Waarschijnlijk kwam dat door de adrenaline die ik kreeg door dat ongeluk. Achteraf bleef toch wel dat ik mijn pols zwaar gekneusd had en nog een aantal grote schrammen overal op mijn lichaam te zien waren.

De beschikking over een letselschade bureau

Ik wist niet dat ik zo goed verzekerd was en dat ik de beschikking had over een letselschade bureau. Nadat ik het ongeluk had verteld aan mijn ouders, kwamen zij snel tot de conclusie dat het niet mijn schuld was en dat ik wel degelijk recht had op een financiële vergoeding voor de schade die ik heb opgelopen. Uiteindelijk is er een rechtszaak aangespannen door een letselschade advocaat van het bureau waar ik de beschikking over had. Deze advocaat heeft het onderste uit de kan voor mij weten te halen en de zaak voor mij weten te winnen. Gelukkig was het niet mijn schuld en ontving ik een vergoeding waarmee ik mijn schade kon bekostigen.

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Overstappen op groene zakelijke energie? Doen!

0
Waarschijnlijk kon je je dit jaren geleden nog niet voorstellen: steeds meer ondernemers in Nederland stappen over op een groene bedrijfsvoering. Duurzaamheid is belangrijk...

Dozen op maat: uniek en passend

0
Doordat dozen slechts een verpakking vormen van een product worden ze vaak onterecht als onbelangrijk beschouwd. Zonde! Dozen zijn namelijk meer dan slechts het...

Verschillende verzekeringen? Hier moet je op letten!

0
Tegenwoordig zijn we voor veel verschillende dingen/zaken/spullen verzekerd. Dit is fijn maar kan soms ook onoverzichtelijk worden. Daarom is het slim om te kijken...

Related Posts

Overstappen op groene zakelijke energie? Doen!

Waarschijnlijk kon je je dit jaren geleden nog niet voorstellen: steeds meer ondernemers in Nederland stappen over op een groene bedrijfsvoering. Duurzaamheid is belangrijk...

Dozen op maat: uniek en passend

Doordat dozen slechts een verpakking vormen van een product worden ze vaak onterecht als onbelangrijk beschouwd. Zonde! Dozen zijn namelijk meer dan slechts het...

Verschillende verzekeringen? Hier moet je op letten!

Tegenwoordig zijn we voor veel verschillende dingen/zaken/spullen verzekerd. Dit is fijn maar kan soms ook onoverzichtelijk worden. Daarom is het slim om te kijken...