Gelukkig was het niet mijn schuld

Post date:

Author:

Category:

Ik houd heel erg van scooters en brommers en alles wat daar op lijkt. Al sinds dat ik klein ben houdt ik van motorcross evenementen. Ik ging erheen om te kijken hoe anderen daar aan sleutelden en om te genieten van de wedstrijden. Ik heb nog niet genoeg geld gespaard om zelf een motorcross te kopen, maar later wil ik zeker ook gaan crossen. Tot die tijd houd ik het bij scooters en brommers. Af en toe ga ik ook met vrienden op een quad rijden in de duinen. Ik vind het ook leuk om zelf te sleutelen en om zelf dingen te repareren of te vervangen voor anderen. Alleen had ik niet verwacht dat ik mijn hele scooter moest gaan repareren vanwege een ongeluk met een auto.

Wat was er gebeurd?

Toen ik in een weekend onderweg was naar vrienden om daar te gaan gamen, ben ik in botsing geraakt met een auto. Dat was een flinke klap en zorgde ervoor dat mijn scooter total loss was. Dat was ook het eerste waar ik gelijk aan dacht na het ongeluk, van zal mijn scooter het nog doen en het overleefd hebben. Maar al snel zag ik dat het er heftig aan toe was met mijn scooter, maar dat er ook een flinke deuk zat in de auto waar ik tegenaan gebotst was. Zelf mankeerde ik vrij weinig op het eerste moment. Waarschijnlijk kwam dat door de adrenaline die ik kreeg door dat ongeluk. Achteraf bleef toch wel dat ik mijn pols zwaar gekneusd had en nog een aantal grote schrammen overal op mijn lichaam te zien waren.

De beschikking over een letselschade bureau

Ik wist niet dat ik zo goed verzekerd was en dat ik de beschikking had over een letselschade bureau. Nadat ik het ongeluk had verteld aan mijn ouders, kwamen zij snel tot de conclusie dat het niet mijn schuld was en dat ik wel degelijk recht had op een financiële vergoeding voor de schade die ik heb opgelopen. Uiteindelijk is er een rechtszaak aangespannen door een letselschade advocaat van het bureau waar ik de beschikking over had. Deze advocaat heeft het onderste uit de kan voor mij weten te halen en de zaak voor mij weten te winnen. Gelukkig was het niet mijn schuld en ontving ik een vergoeding waarmee ik mijn schade kon bekostigen.

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Hoe blijf je gezond als persoon?

0
1. Drink geen suikers Suikerdrankjes behoren tot de meest vetmakende producten die je in je lichaam kunt stoppen. Dit komt omdat je hersenen calorieën van...

Binnenkort je huis verbouwen? Denk alvast na over deze praktische zaken 

0
Verbouwen is het nieuwe verhuizen! De huizenmarkt is op dit moment alles behalve aantrekkelijk. Veel mensen kiezen er dan ook voor om te verbouwen...

Verhuizen? Dit heb je nodig + ideeën voor je interieur.

0
Het studeer-seizoen is weer begonnen en voor veel nieuwe studenten betekent dat maar één ding: op kamers gaan! Zo ook voor mijn nichtje. Ze...

Related Posts

Hoe blijf je gezond als persoon?

1. Drink geen suikers Suikerdrankjes behoren tot de meest vetmakende producten die je in je lichaam kunt stoppen. Dit komt omdat je hersenen calorieën van...

Binnenkort je huis verbouwen? Denk alvast na over deze praktische zaken 

Verbouwen is het nieuwe verhuizen! De huizenmarkt is op dit moment alles behalve aantrekkelijk. Veel mensen kiezen er dan ook voor om te verbouwen...

Verhuizen? Dit heb je nodig + ideeën voor je interieur.

Het studeer-seizoen is weer begonnen en voor veel nieuwe studenten betekent dat maar één ding: op kamers gaan! Zo ook voor mijn nichtje. Ze...