Een nieuwe telefoon kies je zo

Post date:

Author:

Category:

Soms ben je toe aan een nieuw toestel. Bijvoorbeeld omdat je huidige model verouderd is of omdat je andere functies nodig hebt. We dragen onze mobiele telefoon immers iedere dag bij ons en maken er ook meerdere keren per dag gebruik van het is dan wel zo handig als je er één hebt die bij je past. in deze blog doorloop ik de stappen van het uitkiezen van een nieuwe telefoon met je. In een wereld met zoveel aanbod kan een hulplijn vaak geen kwaad. Lees je mee?

Wat heb je nodig

Allereerst is het de vraag wat je wilt. Zijn er bepaalde functies nodig? Bijvoorbeeld omdat je werk erom vraagt. Denk maar eens aan de allernieuwste camera of software waardoor bepaalde apps goed lopen. Dit kunnen allemaal richtlijnen zijn wanneer je in de winkel voor alle opgestelde modellen staat. Sterker nog, je zou van tevoren op kunnen schrijven wat je wilt, nodig hebt en wat je budget is. Een medewerker kan je dan in de winkel of online te woord staan.

Nieuw of tweedehands

Als je budget niet zo hoog is maar je wel een hele hoop wensen hebt, kan je ook kiezen voor een tweedehands model. Je hebt dan wel de kans dat dit niet het allernieuwste model is maar de prijs zal aanzienlijk dalen. En dat terwijl de tweedehands exemplaren soms nauwelijks van nieuw te onderscheiden zijn. Maar wellicht dat jij het belangrijk vindt dat iets nieuw is als je het koopt, dan kan dat ook op het eisenlijstje en zal je jouw budget daarop moeten aanpassen.

Abonnementje erbij

In veel winkels kan je zowel een losse telefoon als een telefoon met abonnement kopen. Dat laatste is vooral handig als je je verder geen zorgen meer wilt maken over het regelen van een prepaid kaart of iets dergelijks. Je betaalt gewoon per maand een vast bedrag en dat is het dan. Vaak kan je op die manier ook je telefoon afbetalen en hoef je hem niet in één keer te kopen.

Houd hem veilig en stylish

Een telefoonhoesje is een must bij een nieuwe telefoon. En zoveel telefoons als er zijn, zoveel hoesjes zijn er ook. Van de meest uitbundige kleurrijke omhulsels tot ‘bakstenen’ die niet kapot te krijgen zijn. Bescherm je telefoon goed en kies een Samsung hoesje zoals ze op deze website hebben. Je kan zelfs zelf een telefoonhoesje maken! Zo ziet je telefoon er nog steeds prachtig uit en voorkom je schade wanneer je hem een keer per ongeluk laat vallen. Oeps!

Voor welke telefoon ga jij?

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Als alles al staat

0
De decoratie in je huis is belangrijk omdat het de sfeer en het gevoel van je huis bepaalt. Alle grote meubelen kunnen er al...

Een auto delen in plaats van in bezit hebben? Dit zijn de voordelen!

0
Auto-Delen is een innovatieve manier van autorijden die zich richt op het delen van auto's met anderen, met het doel om zo milieuvriendelijker, betaalbaar...

Waar zit veel vitamine C in?

0
Beweging is een belangrijk onderdeel van gezondheid. Het helpt je lichaam sterk en soepel te blijven, vermindert stress en geeft je energie. Probeer elke...

Gerelateerde berichten