Een goede keuze voor studenten

Post date:

Author:

Category:

Het studentenleven is niet altijd even makkelijk, want op kamers gaan kent ook zijn moeilijke kanten. Toen ik had besloten om te gaan studeren, wilde ik ook graag op kamers gaan wonen in een studentenflat dichtbij school. Ik keek er al heel lang naar uit om tijdens mijn studie te gaan samenwonen met andere studenten. Naast alle feestjes en gezelligheid, wilde ik ook graag op eigen benen gaan staan. Daarnaast kwam het ook beter uit wat betreft het vervoer naar school en naar werk. Ik zou dan namelijk elke dag een uur minder te hoeven reizen en op lange termijn scheelt dat een hoop. Vaak ga ik met het openbaar vervoer naar school en werk, maar de laatste tijd zie ik daar steeds meer tegenop. Daarom ben ik gaan kijken naar een mogelijk alternatief. Ik beschikte nog niet over een fiets en daardoor was de keuze voor een ander vervoersmiddel al snel gemaakt.

Precies waar ik naar op zoek was

Als student is het erg handig om de beschikking te hebben over een fiets. Het bespaart je veel geld ten opzichte van andere vervoersmiddelen en het zorgt ervoor dat je ook nog eens eenvoudig aan je dagelijkse beweging komt. Ik had besloten om niet naar een fietsenwinkel te gaan, want nieuwe fietsen zijn meestal vrij prijzig en dat kan ik mij als student even niet permitteren. Daarom ben ik online op zoek gegaan naar tweedehands fietsen in Rotterdam. Tot mijn verbazing zag ik veel mooie fietsen van een hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs. De fietsen waren over het algemeen tweedehands, maar dat was amper te zien. Het zijn fietsen die volledig zijn opgeknapt en gerepareerd waar nodig. Deze fietsen pasten meer in mijn budget en ik kon zelfs een fiets thuis laten bezorgen wat echt ideaal is. Tijdens mijn eerste proefrondje voelde het net alsof de fiets nieuw uit de winkel gekomen was. Een fiets waar ik precies naar op zoek was en die ik elke dag kan gebruiken.

Ook nog eens goed voor het milieu

De fiets die ik gekocht heb staat ook wel bekend als een refurbished fiets. Dat houdt in dat een oude en/of kapotte fiets volledig is opgeknapt en zodoende een nieuw leven heeft gekregen. Daardoor belanden minder fietsen op de schroothoop en staan er op straat minder fietsen te verloederen. Doordat ik een tweedehands fiets heb gekocht, doe ik onbewust ook nog iets goed voor het milieu met het oog op duurzaamheid.

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Glazen douchewand voor je badkamer

0
Wanneer jouw badkamer wel een renovatiebeurt kan gebruiken, kun je eens op zoek gaan naar douchewand glas. Een glazen douchewand heeft namelijk veel voordelen. Een...

Een auto leasen

0
Een auto leasen kan een moeilijke zaak zijn. Mensen denken soms dat je alleen in aanraking kunt komen met leasen via een bedrijfsauto. Er...

Je geliefde verassen

0
Misschien heb je al een lange relatie of misschien heb je nog een prille relatie. Maar hoe je situatie ook is, het is altijd...

Related Posts

Glazen douchewand voor je badkamer

Wanneer jouw badkamer wel een renovatiebeurt kan gebruiken, kun je eens op zoek gaan naar douchewand glas. Een glazen douchewand heeft namelijk veel voordelen. Een...

Een auto leasen

Een auto leasen kan een moeilijke zaak zijn. Mensen denken soms dat je alleen in aanraking kunt komen met leasen via een bedrijfsauto. Er...

Je geliefde verassen

Misschien heb je al een lange relatie of misschien heb je nog een prille relatie. Maar hoe je situatie ook is, het is altijd...