Denimjurken van Mart Visser

Post date:

Author:

Category:

Ik hou ervan om me mooi te kleden en er leuk uit te zien. Maar ik kan me niet altijd mooie kleren veroorloven. Daarom ben ik dol op mijn nieuwe spijkerjurk van Mart Visser. Het is niet duur, maar het is nog steeds in de mode. Je kunt hem dragen naar je werk, naar een feestje of zelfs om uit te gaan met vrienden. Ik ben zo blij met deze nieuwe jurk! Ik hou van mode en deel graag mijn passie voor mode iets uitgebreider met jullie!

Een passie voor mode 

Als sinds mijn kinderjaren heb ik een passie voor mode. Eerst had ik de grote ambitie om op de grootste modeshows van de wereld te staan, maar helaas is dat op dit moment nog niet gelukt. Toch maakt me dat niet veel uit. Alleen al het kijken naar de grote shows in Milaan of London brengen mij een hoop blijdschap en inspiratie. Mijn passie voor mode bestaat niet alleen uit het bekijken van modeshows. Ook ben ik zelf op dagelijkse basis bezig om de laatste mode voor een leuk prijsje te scoren. De spijkerjurken van mart visser zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Mart Visser zorgt er met zijn mode voor dat je compleet volgens de laatste mode erbij loopt, maar absoluut niet de hoofdprijs betaald. Ook daar bestaat uit passie voor mode uit. Zorgen dat ik er helemaal fashionable bij loop, maar dat ik ook nog genoeg geld overhoud om andere leuke dingen te doen!

Zelf kledingstukken maken

Niet alleen lijkt het me geweldig om zelf een keer over de catwalk te lopen. Ook het zelf ontwerpen en designen van kleding voor een groot kledingmerk is een grote droom van mij. Op kleinschalige basis ben ik al bezig met mijn eigen kledingstukken te maken. Op de markt in Amsterdam ga ik op zoek naar de meest mooie en kwalitatieve stoffen en maak hier mijn eigen kleding van. Als ik dan eens mijn eigen kleding naar een feestje of evenement draag krijg ik ook bijna alleen maar complimenten. De volgende stap in mijn passie voor mode is om een keer stage te lopen bij een grote mode designer. Hoe vet zou het zijn als hij of zij mijn ideeën ook te gek vind en dat ik mijn eigen kledinglijn mag fabriceren. Ik weet het is nog te vroeg om te zeggen dat ik een succesvol modeontwerper ben, maar dromen mag altijd. Vandaag droom ik nog even lekker weg in mijn spijkerjurk van Mart Visser!

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van groene waterstof

0
Als je ooit hebt gedroomd van een toekomst waarin we minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen, dan is het tijd om kennis te maken...

Een fluitje van een cent: bedrijfssoftware op maat met low-code!

0
De wereld van technologie en softwareontwikkeling is in constante evolutie. Nieuwe tools en technieken worden voortdurend ontwikkeld om ons leven gemakkelijker te maken. Een...

De ultieme tips voor het uitkiezen van je nieuwe wandelschoenen

0
Hey daar! Ben je een enthousiaste wandelaar of ben je van plan om meer te gaan wandelen? Dan weet je vast wel hoe belangrijk...

Gerelateerde berichten