De dingen die bij iedereen wel een keer mis gaan

Post date:

Author:

Category:

Af en toe heb je van die dagen. Die dagen dat er eigenlijk even niks mee zit en het universum lijkt zich compleet tegen jou te hebben gekeerd. Het hoeft niet eens vrijdag de 13e te zijn om een off-day te hebben. Waar het aan ligt? Karma? Pure pech of iets anders? Ik denk dat niemand het op zo'n moment weet. Toch zijn deze dagen heel belangrijk om eens in de zoveel tijd te hebben. Je beseft je daarna des te meer hoeveel je geluk je eigenlijk de rest van de dagen hebt. Wat precies al die dingen zijn die bij iedereen wel een keer misgaan? Ik neem je daar graag een keer in mee. Na het lezen van mijn blog kan het niet anders dat je bij jezelf eens nagaat hoe jouw off-day eruit ziet. Ik ben overtuigd dat je je gaat herkennen in mijn situaties!

The typische off-day

Hoe ik mijn typische off-day heb beleefd. Het begon 's ochtends vroeg al. De hele week was het prachtig weer geweest en zonder te twijfelen ging ik dan ook in zomerse kleding naar buiten. Ik was nog geen vijf minuten aan het lopen naar de bushalte of de hemel brak open. Dan bedoel ik uiteraard niet met een lekker zonnetje, maar wel met een flinke zomerse regenbui. Zeiknat had ik twee opties, stug doorlopen naar de bushalte met in gedachtenhoudend dat ik de hele dag in deze doorweekte kleren moest zitten. Of ik moest terug naar huis om warme kleren en niet onbelangrijk, droge kleren, aan te trekken. Ik besloot voor de laatste optie te gaan. Eenmaal thuis tarte het noodlot mij opnieuw. Ik had de sleutels binnen laten leggen en de deur achter me dicht getrokken. Dan maar de slotenmaker bellen, die daarna ook nog eens de sloten moest vervangen. En sloten vervangen bleek nog een hele klus.

Een lichtpuntje aan de horizon

Je zal begrijpen dat mijn dag niet compleet naar mijn wens verliep. Toch kwam er een klein lichtpuntje aan de horizon. Terwijl ik zat te wachten op de slotenmaker ging de zon schijnen en kon ik toch nog enigszins de positiviteit in mezelf terug vinden. Een wijze les, hoe slecht je dag ook verloopt, een lichtpuntje aan de horizon is snel gevonden. In het zonnetje droogde ik al gauw op en na enige vertraging kon ik de dag weer voortzetten. Een andere wijze les, check of je je sleutels bij je hebt en check elke dag even het weer voordat je op pad gaat. 

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Hoe kies je nieuwe meubels voor je woning?

0
Nieuwe meubels uitzoeken is een leuke klus, maar waar moet je in vredesnaam beginnen? Je hebt de verf op de muren zitten en de...

Een goede social media strategie nodig?

0
Tegenwoordig wordt het gebruikt door iedereen, sociale media. Dagelijks zijn miljoenen mensen actief op verschillende social media platformen zoals Instagram of Facebook. Via hier...

Een goede social media strategie nodig?

0
Tegenwoordig wordt het gebruikt door iedereen, sociale media. Dagelijks zijn miljoenen mensen actief op verschillende social media platformen zoals Instagram of Facebook. Via hier...

Related Posts

Hoe kies je nieuwe meubels voor je woning?

Nieuwe meubels uitzoeken is een leuke klus, maar waar moet je in vredesnaam beginnen? Je hebt de verf op de muren zitten en de...

Een goede social media strategie nodig?

Tegenwoordig wordt het gebruikt door iedereen, sociale media. Dagelijks zijn miljoenen mensen actief op verschillende social media platformen zoals Instagram of Facebook. Via hier...

Een goede social media strategie nodig?

Tegenwoordig wordt het gebruikt door iedereen, sociale media. Dagelijks zijn miljoenen mensen actief op verschillende social media platformen zoals Instagram of Facebook. Via hier...