Cellenbeton online inkopen

Post date:

Author:

Category:

Omdat ik in de bouw werk, werk ik regelmatig met cellenbeton. Vroeger moest ik dat bestellen bij mijn leverancier en kocht ik groot in. Tegenwoordig is het ook mogelijk cellenbeton gewoon online in te kopen, bij Bouwmaat. Handig, want zo kan ik ook na mijn klussen of zelfs tijdens het werk, extra materialen bestellen. Cellenbeton – ook wel gasbeton – zoals dat van het bekende merk Ytong koop je dus gewoon online bij Bouwmaat, tegen een aantrekkelijk tarief. Vooral als je kiest voor grote oplagen, zoals 600 stuks cellenbeton blokken. Je bespaart dan al snel veel geld op je inkoop omdat er flink wat van de stuksprijs af gaat bij een grote bestelling. En je hebt keuze uit verschillende formaten, zodat je altijd bouwt volgens plan. Wat mij betreft een ideale keuze als je gasbetonblokken of hout nodig hebt voor je klus.

Voordelige mdf platen

Wat geldt voor cellenbeton, geldt ook voor mdf platen. Deze platen worden net zoveel gebruikt als cellenbeton. Mdf is een geperste plaat met gemiddelde dichtheid, die je werkelijk overal voor kunt gebruiken. Het is dé goedkope houtsoort voor de bouw. Ook mdf platen koop ik voordelig in via Bouwmaat, vaak online. Dat doe ik omdat ik er goedkoop kan inkopen, maar ook omdat ik er ruime keuze heb in typen, kleuren en afmetingen. Ik vind altijd snel wat ik zoek omdat ik in de webwinkel kan filteren op de soort of de categorie die ik nodig hebt. Bovendien koop ik er ook vochtwerende of buigende mdf platen en alle schroeven die ik gebruik voor het monteren van de platen. Kortom, ik hoef niet meer naar verschillende leveranciers voor de inkoop van materialen en gereedschap. Tegenwoordig komt mijn leverancier naar mij. Ideaal voor een drukbezette zzp’er. 

Het gemak van online bestellen

Je kunt je voorstellen dat ik die 600 Ytong cellenbeton blokken of die 100 mdf platen niet zelf ophaal. Die laat ik bezorgen. In mijn ogen is dat, samen met de mogelijkheid om op elk moment te bestellen en de kostenbesparing, het grootste gemak van online bestellen. Mijn bestelling met cellenbeton blokken en mdf platen, inclusief toebehoren en gipsplaten, wordt afgeleverd waar ik wil, vaak al binnen twee tot drie werkdagen. Zoek je als ondernemer in de bouw ook een webwinkel die alles heeft? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres.

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Waarom padel het perfecte spel is voor jou en je vrienden

0
Padel is een sport die steeds populairder wordt in Nederland, en dat is niet zonder reden. Deze unieke racketsport combineert de beste elementen van...

Thuis is waar je stoel staat

0
Stel je een plek voor waar ontspanning en comfort samenkomen, een plaats waar je helemaal tot rust kunt komen na een lange dag. De...

Kleur kiezen die bij je past

0
Wanneer je besluit om je huis een nieuwe look te geven, dan is kleur een van de belangrijkste keuzes die je maakt. Kleuren hebben...

Gerelateerde berichten