Cadeau-ideeën voor jonge kinderen

Post date:

Author:

Category:

Het wordt steeds moeilijker om cadeautjes te vinden voor kinderen. Vroeger was het nog leuk om een puzzel te geven, leuke knuffeltjes of een boek. Tegenwoordig wordt dat niet meer geapprecieerd door een groot deel van de kinderen. Maar Sinterklaas en kerst komt er toch weer aan, en er zijn nog veel verjaardagen om cadeautjes voor te scoren… Jonge kinderen hebben vaak nog niet echt hobby’s. Er zijn zeker dingen waar ze zich mee bezig houden, maar echte hobby’s komen wat later pas. Dus wat geef je een kind zonder hobby’s?

Verkeers- en treinset

Dit is een cadeautje wat veel ouders al in huis zullen hebben. Leuke sets over het verkeer met auto’s, stopborden en stoplichten. De treinset heeft een ellenlange coupés die aan elkaar kunnen worden geklikt en heerlijk veel stations. Ieder kind met een beetje fantasie kan hier urenlang mee spelen! Fijn aan een set is dat deze jarenlang mee kunnen gaan. Kinderen blijven het leuk vinden, waardoor het een goede investering is. Er zijn ook veel verschillende types verkeers- en treinsets. Dat is weer fijn voor de ouders!

Klei

Kleien is superleuk om te doen. Het creëren van allerlei leuke karakters, koelkastmagneten, letters of zelfs plantenpotten. Met klei werken is leuk voor alleen de kindertjes om te doen, maar ook oudere kinderen of volwassenen zullen een middagje kleien leuk vinden. Voor de klei is het wel handig als er een paar tools bij zitten: een klein mesje, een balltool, een mesje waarmee alles glad gemaakt kan worden, uitsteekvormpjes en nog veel meer! Leuk om uit te pakken en te gebruiken.

Kleren

Deze is misschien wat minder interessant voor de kinderen zelf, maar de ouders gaan er zeker blij mee zijn. Kleren kunnen namelijk een tikje duur zijn voor kinderen, aangezien zij er uit blijven groeien. Kinderkleding Scandinavie is momenteel compleet in. Met zijn eenvoudige pasvormen en unieke details, gemaakt van materialen van goede kwaliteit, zal ieder kind er leuk uit zien. Bij Daily Monkeys zijn verschillende merken te vinden, allemaal met leuke, Scandinavische kinderkleding.

Riddertje spelen

Voor ieder kind dat wel wat beweging kan gebruiken, een nepzwaard en -schild! Weer kan er, met een beetje fantasie, urenlang gespeeld worden. Voor de kinderen die het niet zo hebben met vechten, kan er een schattig jurkje of pakje gekocht worden. Zij horen beschermd te worden door de ridder! Leuk om te spelen met een clubje vrienden.

Hopelijk geeft deze blog wat ideeën over wat er gegeven kan worden aan jonge kinderen de komende feestdagen.

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Als alles al staat

0
De decoratie in je huis is belangrijk omdat het de sfeer en het gevoel van je huis bepaalt. Alle grote meubelen kunnen er al...

Een auto delen in plaats van in bezit hebben? Dit zijn de voordelen!

0
Auto-Delen is een innovatieve manier van autorijden die zich richt op het delen van auto's met anderen, met het doel om zo milieuvriendelijker, betaalbaar...

Waar zit veel vitamine C in?

0
Beweging is een belangrijk onderdeel van gezondheid. Het helpt je lichaam sterk en soepel te blijven, vermindert stress en geeft je energie. Probeer elke...

Gerelateerde berichten