3 tips voor het uitzoeken van een verlovingsring

Post date:

Author:

Category:

Ben je tot over jouw oren verliefd op jouw partner en zijn jullie inmiddels al een behoorlijke tijd samen? Dan wil je waarschijnlijk niets liever dan de rest van jouw leven spenderen met deze persoon. In dat geval kunnen jullie de relatie bezegelen met een huwelijk. Voordat het zover is, moet jij jouw partner wel eerst een aanzoek doen. Ben je van plan om op één knie te gaan? Dan moet je alles tot in de puntjes geregeld hebben. Denk niet alleen aan het moment en de locatie, maar ook aan de verlovingsring. Vind je het lastig om een geschikte ring te vinden? Dat is begrijpelijk, want het aanbod is ontzettend groot. Daarom geven wij jou hier 3 tips voor het uitzoeken van een verlovingsring.

1. Bepaal hoeveel je uit wilt geven

Het vinden van een verlovingsring is geen gemakkelijke opgave. Dit komt vooral door het grote aanbod. Heb je al voorzichtig gekeken naar een verlovingsring? Dan ben je mogelijk behoorlijk geschrokken van de prijs. Er zijn inderdaad ringen waar je jouw geld prima aan kwijt kunt raken, zoals een verlovingsring met saffier. Denk alleen niet dat je een dikke portemonnee moet hebben om een verlovingsring te kopen. Nee, want voor ieder budget is wel een geschikte ring te vinden.

Om het jou makkelijker te maken een verlovingsring uit te zoeken, raden wij je aan een budget vast te stellen voor jezelf. Op deze manier voorkom je dat je meer geld uitgeeft aan de ring dan jij je eigenlijk kunt veroorloven. Een budget helpt jou daarnaast om te filteren in het grote aanbod. Er vallen namelijk verschillende ringen af als je met een maximale prijs werkt.

2. Kies een ring in een passende stijl

Heb je voor jezelf bepaald hoeveel geld je uit wilt geven aan een verlovingsring, maar is het aanbod nog steeds groot? Dan zorgt dit er mogelijk voor dat je niet veel opschiet. Het wordt een stuk makkelijker als je weet welke stijl de ring moet hebben. We kennen tegenwoordig verschillende stijlen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een moderne ring, maar ook voor een vintage verlovingsring.

Om te bepalen welke ring het beste is, dien je bij jouw partner te rade te gaan. Vraag niet op de man af wat hij of zij een mooie stijl vindt, maar probeer dit stiekem te achterhalen. In dat geval blijft het aanzoek namelijk een verrassing. Durf je het niet te vragen? Richt je dan eens tot de sieraden die hij/zij momenteel draagt. Op basis hiervan kun je vaak afleiden van welke kleur of stijl jouw partner houdt.


3. Zorg dat je de ringmaat weet

Bij het uitzoeken van een verlovingsring vergeten veel mensen de ringmaat. Als zij een mooie ring zien, zijn ze op slag verliefd en kopen ze deze soms zelfs direct. Doe dit alleen als je de ringmaat van jouw partner weet. Twijfel je? Dan is de kans aanwezig dat de ring te groot of te klein is. Hier scoor je geen punten mee, want er is dan geen sprake van een perfecte verlovingsring. Achterhaal daarom de ringmaat van jouw partner. Je kunt deze zelf opmeten. Hoe? Door de ringmaat van een ring die hij/zij veel draagt op te meten. Het gaat hierbij om de binnenmaat. Als je bang bent dat je hierbij de fout in gaat, kun je de ring ook meenemen naar een juwelier. Hierdoor weet je snel de juiste ringmaat.

VOLG ONS

632VolgersVolg

LAATSTE NIEUWS

Als alles al staat

0
De decoratie in je huis is belangrijk omdat het de sfeer en het gevoel van je huis bepaalt. Alle grote meubelen kunnen er al...

Een auto delen in plaats van in bezit hebben? Dit zijn de voordelen!

0
Auto-Delen is een innovatieve manier van autorijden die zich richt op het delen van auto's met anderen, met het doel om zo milieuvriendelijker, betaalbaar...

Waar zit veel vitamine C in?

0
Beweging is een belangrijk onderdeel van gezondheid. Het helpt je lichaam sterk en soepel te blijven, vermindert stress en geeft je energie. Probeer elke...

Gerelateerde berichten