Welke behandeling heb ik nodig?

Behandeling in Amerika

Alle behandelingen die in Nederland worden aangeboden zorgen voor uitstel, ze zorgen ervoor dat de tumor wordt geremd, maar verdwijnen zal die nooit. Dit betekent dat het vroeg of laat terugkomt en ik hier dan ook aan zal komen te overlijden. De reguliere behandeling wordt dan niet meer opnieuw aangeboden, omdat het niet meer aanslaat. Dit betekent einde verhaal voor mij. In Duitsland en België bieden ze nog alternatieve behandelingen/therapieën, maar in feite proberen ze daar alleen het leven te verlengen en kunnen ze niet genezen. Ik krijg nog een second opinion in het Erasmus MC in Rotterdam om mogelijk in aanmerking te komen voor een trial, maar dat is het dan ook.

Na maandenlang uitpluizen en patiëntenervaringen te horen, concluderen wij het volgende.

De Burzynski kliniek biedt de Antineoplaston-therapie, een risicovolle behandeling van gemiddeld 9 maanden, maar wel met zeer goede resultaten. De kans dat de tumoren zelfs verdwijnen (iets wat in Nederland niet mogelijk is) is 50%. De kans dat ze slinken is 30% en de kans dat er niets gebeurt is slechts 20%. Dr. Burzynski is in de jaren 60 begonnen met een zelf ontwikkeld medicijn, antineoplaston (ANP) en een experimentele mix van chemische medicijnen. De medicijnen kunnen helaas niet worden voorgeschreven door de ziekenhuizen in Nederland. Het medicijn wordt ontwikkeld in Houston waardoor wij éénmalig op intake moeten bij de Burzynski Kliniek. Verdere behandelingen volgen in de privékliniek in Duitsland.

Op www.burzynskiclinic.com wordt veel informatie gegeven over de behandeling en de kliniek van dr. Burzynski. De resultaten van zijn behandeling zijn terug te vinden op www.kanker-actueel.nl.