Overweldigend!

Jermaine de Wind
Achtbaan
13 januari 2017
Jermaine bij HvN
23 januari 2017
Jermaine de Wind

Jermaine de Wind

Bedankt!
Wat er de afgelopen dagen is gebeurd is ongelofelijk. Vorige week woensdag stonden we nog bij de bank om te tekenen voor onze zakelijke rekening voor de stichting. De ABN AMRO gaf ons de eerste donatie mee, namelijk € 250,-. Wij stonden daarna met tranen in onze ogen buiten.
Nu zijn we 5 dagen verder en is de reis naar Houston en het plannen van de afspraak bij de Dr. Burzynski kliniek al een stuk dichterbij. Wie had dat kunnen denken? Dit is voor ons bijna niet te geloven en hebben wij allemaal aan jullie te danken. Daar zijn wij heel bewust van en ook heel dankbaar voor. Wij hebben zoveel lieve berichten en reacties gekregen.
Doordat wij 5 dagen geleden de rekening hebben geopend en nog niet eens de bankpas hebben ontvangen, kunnen wij gek genoeg niet zien wat het saldo is op de rekening. Veel mensen vroegen al aan ons waarom het behaalde bedrag niet wordt bijgehouden. Zodra wij inzage hebben op de rekening houden wij jullie op de hoogte.
Het korte interview bij Omroep Tilburg was voor Jermaine heel zwaar, omdat het de eerste keer was dat hij op camera vertelde wat er speelde. Voorheen praatte hij nooit met iemand over zijn ziekte. Positief blijven en goed voor jezelf zorgen blijft voor ons het allerbelangrijkste. Jermaine sport nog steeds elke dag en dat zorgt er ook voor dat zijn conditie niet snel achteruit gaat. Aan de buitenkant zie je op dit moment vrij weinig aan hem, behalve dan de littekens op zijn schedel.
Volgende week hebben wij een MRI in het ziekenhuis, zodat ze kunnen bekijken wat er in zijn hoofd gebeurt. Daar zien wij heel erg tegenop. Ons doel is om voor die tijd een afspraak bij Dr. Burzynski bevestigd te hebben, zodat wij een plan B hebben en door kunnen gaan.
Het slechtste nieuws zou zijn dat alle plekken in zijn hoofd zijn gegroeid. Het beste nieuws is dat de groei van de plekken is geremd of zelfs teruggedrongen. Voor alsnog is het beste scenario slecht nieuws. De 8 plekken zullen niet verdwijnen en het ziekenhuis kan Jermaine niet meer behandelen.