Hoe kun je mij helpen?

Alle hulp is welkom!


De behandeling kost gemiddeld 250.000 dollar en ik zal zo’n 9 maanden lang medicijnen moeten slikken en regelmatig naar Duitsland moeten voor de behandeling. Er is dus veel geld nodig. De medicijnen zijn zo duur, omdat ze speciaal op maat worden gemaakt, voor mijn type slechte cellen.

Daarnaast kost de mix van experimentele medicijnen ook veel geld. Als ik deze kans niet grijp is het voor mij afgelopen. Ik wil zo ontzettend graag mijn kinderen zien opgroeien en er voor hen zijn. Ik wil oud worden met mijn vriendin en nog heel veel leuke dingen kunnen doen. Ik wil zo graag weer kunnen voetballen en net zoals iedereen weer aan het werk kunnen gaan. Kortom een normaal leven, iets wat ik al sinds mijn achttiende niet meer heb toen de tumor werd geconstateerd.

Ik wil een voorbeeld zijn voor andere ongeneselijk zieken. Mocht ik de kans krijgen genezen te worden verklaard, maak ik er mijn missie van om ook anderen te helpen. Mijn missie is heel simpel; veel geld inzamelen en er heel veel hoop, positiviteit en levenskracht voor teruggeven. Laten we met z’n allen voor elkaar zorgen.