De MRI Scan
18 maart 2017
Jermaine bij Omroep Brabant
19 april 2017

Vandaag kreeg ik de Uitslag van mijn MRI-scan. Dit was voor mij een moment van leven of dood. Ik had mijn oma, vader, nicht en neefje meegenomen. Zij waren zenuwachtiger dan ik, want ik realiseerde nog steeds niet dat het over mij ging.

Het moment was aangebroken we mochten allemaal naar binnen. De dokter vroeg hoe het met me ging, waarop ik antwoordde dat ik me wel eens beter heb gevoeld. Hij pakte de oude MRI erbij en zette de nieuwe scan ernaast. Op de eerste scan zag je 8 tumoren, en op de nieuwe scan zijn ze allemaal WEG!! Ik kon mijn ogen en oren niet geloven, hoe kan dit nou? Ik ben echt opgelucht ik kan wel een gat in de lucht springen. Ik ben zo blij dat alles niet voor niks is geweest, maar helaas ben ik er nog lang niet.

Ik heb nog 100.000 euro nodig om de behandeling af te kunnen maken. Ik had dit niet kunnen doen zonder jullie!! Heel erg bedankt voor al jullie hulp en steun de afgelopen tijd, ik hoop dat jullie me blijven steunen in mijn strijd.