GBM-Challenge… Doe mee!

Jermaine bij HvN
23 januari 2017
Houston, we have a problem!
7 februari 2017

Doe mee aan de GBM-Challenge...


Upload je filmpje met een prestatie in de sportschool met hashtag #gbmchallenge #mainlife op facebook of instagram!

Jermaine zag zijn ziekte lange tijd als zwakte, hoe fit en getraind hij ook was, hij kon de kanker niet de baas blijven. Om nu met iets positiefs te komen, hebben wij iets bedacht. Iedereen die Jermaine kent, weet dat hij altijd bezig is met sport. Hij staat ermee op en gaat ermee naar bed. Hoe gaan we een hersentumor in verband brengen met sport? Wij bedachten de GBM-challenge.

Aan gezond zijn hangt soms een prijskaartje en dit ondervinden wij nu als geen ander. Jermaine kan nog geen 100 meter rennen of fietsen. Zijn motoriek heeft een flinke klap gekregen, waardoor hij dit opnieuw moet leren. Jermaine daagt jullie daarom uit. Laat zien dat jij wel een kilometer kan afleggen door op de loopband of crosstrainer te stappen.

Upload je filmpje met een prestatie in de sportschool! of je nu aan het roeien, hardlopen of in de spinningles zit... hashtag #gbmchallenge #mainlife op facebook of instagram. Hiermee laat je zien zelf fit te zijn, maar help je Jermaine ook door aandacht te vragen voor zijn stichting. Wij willen je om een donatie vragen, zodat Jermaine kan laten zien volgend jaar ook die kilometer af te kunnen leggen.