Update vanuit Houston
18 februari 2017
De MRI Scan
18 maart 2017

Nooit gedacht dat ik zo blij zou zijn om terug in Nederland te zijn. Drie weken verbleven we in Houston en gingen wij elke dag naar de kliniek. Elke dag onderzoek naar het effect op mijn lichaam van de medicatie. Tot nu toe geen heftige reacties. Wel slaap ik erg veel, ben soms erg wankel en is het zicht met mijn rechteroog troebel. Ik hoop dat het een bijwerking van de medicatie is.

Over 2 weken zullen we het weten, op 20 maart krijg ik de uitslag van de MRI en weten we of de behandeling überhaupt aanslaat. Het geeft veel spanning. Wij zijn uitgeput. Overleven en niet aan de toekomst durven te denken kost veel energie. Wij leven van dag tot dag. Vannacht hebben wij met Noah hutten gebouwd in bed, hij dacht dat het tijd was om op te staan Ik slik nu elke dag 3 tabletten (10.000 euro per maand), elke dag een nieuw infuus met Antineoplaston (16.000 per maand) en 2 chemokuren per maand (8.000 per maand). Het is vreselijk duur en ik zou dit nooit zelf kunnen betalen.

Vanuit de grond van ons hart, wij zijn zo blij met jullie en dankbaar. Wij hebben veel stress om de kosten. Ook omdat wij nog lang niet genoeg geld hebben om alle medicatie te kunnen blijven betalen. Mocht iemand een leuk idee hebben, vragen hebben horen wij het heel graag! Wij zijn altijd te bereiken op 0630975081 of via www.mainlife.nl